Tatoeage verwijderen

Een tatoeage laat je in principe voor het leven zetten. Maar er kan een tijd komen dat je een tatoeage wilt laten verwijderen. Bij Wellness en Beauty verwijderen we tatoeages met de YAG-laser. Wil jij eindelijk je tatoeage verwijderen, voorgoed? Lees dan vooral verder.

Tatoeage verwijderen  | Yag laser

De YAG-laser is zeer geschikt voor het verwijderen van tatoeages. De kleurdeeltjes worden door de laserwarmte vernietigd. Het lichaam voert de deeltjes vervolgens zelf af. Na behandeling kunnen er nog een paar weken huidreacties voorkomen. Deze zijn niet heel extreem. Toch benieuwd? Laat je dan vooral informeren door onze specialisten.

Resultaat en kosten van tatoeage verwijderen

Het aantal behandelingen hangt af van de tatoeage. Dit varieert over het algemeen tussen de vijf  en dertien keer. Als de huid weer tot rust is gekomen bent u eindelijk van die ergernis af. De prijs is afhankelijk van de grootte van de tatoeage. Vanaf 45 euro kunt u bij ons terecht.

Vraag nu een gratis intakegesprek via het contactformulier aan, indien je heel graag je tattoo wilt laten laseren. De huidtherapeute kijkt dan of de huid geschikt is voor een laserbehandeling en hoeveel behandelingen er nodig zijn. Ook beantwoordt zij al uw vragen.

Bekijk of jouw zorgverzekering de kosten dekt: vergoeding tatoeage verwijderen

Wij garanderen

  • De goedkoopste van Nederland. Met ons eigen inkoopkanaal zorgen wij voor scherpe prijzen.
  • Zorgverzekering betaalt: wij hebben afspraken met veel zorgverzekeraars die onze behandelingen vergoeden.
  • Kwaliteit: wij werken met kwalitatieve, gediplomeerde huidtherapeutes en cosmetische artsen
  • Persoonlijk: vast aanspreekpunt, individueel behandelplan en altijd gezellig

LET OP: DEZE BEHANDELING IS ALLEEN MOGELIJK IN GOUDA

Ik ben verbaasd dat nu na 2 keer bijna mijn ongewenst haar verdwenen is. Wat een geweldig laser apparaat hebben jullie. De verzekering heeft het ook nog vergoed. Ik ga dit iedereen vertellen. Groetjes en een dikke kus van Naima

— Naima

jouw nieuwe shr/ipl apparaat heeft echt laserresultaten en het mooie is ook nog dat het veel sneller gaat, het is nu de 4e keer dat ik bij je was en ik zie nu nog maar enkele haartjes. Ik bel je over 3 weken om een nieuwe afspraak te maken.

— Fatma