Overige

Wellness en Beauty is de goedkoopste schoonheidssalon die tegelijkertijd de beste kwaliteit levert. Onze specialisten zijn allemaal gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in het vak. De salons zijn uitgerust met de modernste apparatuur.

In de Randstad hebben wij drie vestigingen. Daarin doen wij nog meer naast huidbehandelingen, ontharen en tatoeages verwijderen.

Wat doen wij nog meer?

Microdermabrasie

Geef uw gezicht weer een jonge en frisse uitstraling! Dit is de meest natuurlijke methode om dunne laagjes van de huid te verwijderen. Het is een zachte en pijnloze peeling die niet alleen de oppervlakkige dode huidlaag weghaalt, maar ook de collageenproductie stimuleert. Uw huid wordt strakker en zachter, waardoor u er jonger uitziet. Al beschikbaar vanaf 50 euro.

Aanmeten steunkousen

Wellness en Beauty Oase helpt u bij het aanmeten van steunkousen.

Electrisch ontharen

Elektrische Epilatie staat garant voor snel en effectief resultaat. Wij helpen u vanaf € 15.

Epileren

Verwijderen van ongewenste haartjes in het gelaat. Deze methode is geschikt voor het ontharen van de bovenlip, kin, wangen, voorhoofd en wenkbrauwen. Al beschikbaar vanaf 10 euro.

Oedeembehandelingen

Oedeem is een extreme vorm van vochtophoping in een lichaamsdeel. Spanningen in de huid, pijn en tintelingen en de vochthoping zelf kunnen we effectief behandelen. Weten hoe? Neem contact op voor een gratis intake en uitleg over de behandeling. U vindt meer informatie over de vergoedingen vanuit de verzekeraar op deze website.

Schoonheidsbehandelingen

Wij bieden tientallen verschillende schoonheidsbehandelingen, waarvan we er enkele opsommen.

  • Acnebehandelingen
  • Pigmentvlekken en couperose
  • Huidoneffenheden en littekens
  • Camouflage en make-up
  • Peelings
  • Oedeembehandeling

De kosten voor een schoonheidsbehandeling zijn vanaf € 34,95. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem contact op!

Dermapen

De nieuwste en meest geavanceerde techniek op het gebied van huidverbetering. Door het handzame formaat van de pen worden behandelingen nog nauwkeuriger uitgevoerd. Deze behandeling kost 75 euro en is beschikbaar in Berkel en Rodenrijs en Vlaardingen.

Microneedle Mesotherapie

Microneedle Mesotherapie stimuleert de huid om collageen aan te maken. Een roller met fijne naaldjes maakt kleine kanalen in de huid. Deze kanalen zorgen voor een verbeterde opname van therapeutische werkstoffen. Het resultaat? Minder rimpels, verbeterde huidstructuur en minder littekens. En het makkelijke is dat u deze behandeling ook thuis kunt doen! De eerste sessie kost slechts 105 euro.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een gratis intakegesprek aan. Hierin gaat de huidtherapeute in op uw persoonlijke situatie en het te volgen behandelplan.

Kosten declareren

Wij zijn in het bezit van een AGB-code. Veel van onze behandelingen kunt u daarom declareren bij uw zorgverzekering. U moet aanvullend verzekerd zijn om voor een vergoeding in aanmerking te komen. De vergoedingshoogte hangt af van de behandeling en verzekering die u heeft. Informeer bij uw zorgverzekeraar over de geldende voorwaarden of verzekeringen.

Waarom Wellness en Beauty?

  • Kwaliteit: Ervaren, gediplomeerde huidtherapeutes (HBO) en door zorgverzekeraars onderstreept
  • Lage prijs: eigen inkoopkanaal
  • Slim: in veel gevallen vergoed door verzekering
  • Persoonlijk: vast aanspreekpunt, individueel behandelplan en altijd gezellig