Ontharen

Op zoek naar methodes om definitief te ontharen? Lichaamsbeharing komt op bijna alle plekken van het menselijk lichaam voor. Zowel mannen als vrouwen zitten daar vaak niet op te wachten. Onze ontharingstechnieken zijn langdurig effectief. Welke techniek past het beste bij jou? Laser ontharen(ipl behandeling)?

Laser ontharen | de verzekering betaalt vaak uw behandeling!!

Vaak krijgt u de kosten van uw zorgverzekeraar terug: wij zijn een gediplomeerd ontharingskliniek en in het bezit van een AGB-code. Daarnaast zijn wij lid van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten. Daarnaast hebben wij afspraken met de meeste grote én kleine zorgverzekeraars gemaakt over uw vergoeding! Bekijk op deze pagina meer over vergoedingen van ontharen.

Definitief ontharen | methodes

Ontharen kan bij ons op drie manieren. LightSheer Laser, IPL en harsen hebben elk hun eigen voordelen. De LightSheer behoort tot de beste diode-lasers ter wereld. Bij IPL gebruiken we een flitslamp om relatief pijnloos de haargroei te stoppen. Bij het harsen, wordt gewerkt met een kleverige substantie. Wat harsen en zeer effectieve techniek maakt, alleen niet permanent.

Foto’s tijdens het ontharen

Definitief ontharen Laser ontharen Laser ontharen door Renate Welness and beauty oase

Definitief ontharen | tarieven

Wij zijn de goedkoopste van Nederland en worden bijna altijd vergoed door de zorgverzekering. Voor een exacte prijsidicatie, maak een afspraak voor jouw persoonlijke plan!

  • Harsen: direct, maar niet blijvend.
  • IPL: pijnloos en blijvend.
  • Lightsheer laser: op lange termijn het voordeligst en blijvend.

In veel gevallen vergoed de verzekering uw behandeling. Neem contact op voor meer informatie, bekijk deze website over verzekering-vergoedingen, of bekijk dit uitgebreide Word-bestand met alle verzekeraars en vergoedingen op een rijtje.

Onze kwaliteiten

  • De goedkoopste van Nederland. Met ons eigen inkoopkanaal zorgen wij voor scherpe prijzen.
  • Zorgverzekering betaalt: wij hebben afspraken met veel zorgverzekeraars die onze behandelingen vergoeden.
  • Kwaliteit: wij werken met kwalitatieve, gediplomeerde huidtherapeutes en cosmetische artsen.
  • Persoonlijk: vast aanspreekpunt, individueel behandelplan en altijd gezellig.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij graag definitief ontharen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Bellen=sneller.

Ik ben verbaasd dat nu na 2 keer bijna mijn ongewenst haar verdwenen is. Wat een geweldig laser apparaat hebben jullie. De verzekering heeft het ook nog vergoed. Ik ga dit iedereen vertellen. Groetjes en een dikke kus van Naima

— Naima

jouw nieuwe shr/ipl apparaat heeft echt laserresultaten en het mooie is ook nog dat het veel sneller gaat, het is nu de 4e keer dat ik bij je was en ik zie nu nog maar enkele haartjes. Ik bel je over 3 weken om een nieuwe afspraak te maken.

— Fatma